Spirit One este programat sa apara luna viitoare, acesta fiind primul model de casti de la producatorul celebrelor boxe Focal.
Aflate in dezvoltare de peste doi ani, primul produs dintr-o noua gama a produselor audio mobile, castile de 239€ sunt realizate “sa ofere performanta Focal atat in miscare, cat si acasa”.
Castile au un design circumaural, inchis, sunt usoare si au fost concepute pentru acuratetea sunetului si pentru a izola fata de sunetele exterioare, Focal afirmand ca “cercetari intense au fost efectuate pentru a afla nivelul exact de putere a sunetului emis in exterior, astfel incat castile sa ofere siguranta emotionala si securitate”.
O alta prioritate avuta in considerare la crearea lor a fost confortul, castile putand fi utilizate o perioada indelungata de timp, spre exemplu in timpul calatoriilor. Spirit One cantareste 225 grame si headband-ul fiind construit dint-un aliaj de aluminiu folosit si pentru industria aviatica.
Driverele castiilor sunt usoare, folosind magneti de neodym, dar si diafragme de 4 cm din mylar / titan pentru viteza, liniaritate, senzitivitate si dinamica.
Forma exterioara ovoidala, ca si celelalte aspecte referitoare la design, a fost creata in urma unei evaluari a performantelor, Focal afirmand ca aceasta a fost considerata ideala atunci cand este realizata dintr-un anume fel de ABS ales pentru calitatile sale tactile si pentru proprietatile proprii de atenuare a sunetului.
Cablul detasabil include o telecomanda din aluminiu pentru iPhone/iPod/iPad, avand functii ce includ confirmarea & respingerea apelului, controlul volumului, posibilitatea de a face play / pause & schimbarea melodiei.
Spirit One va avea un adaptor jack de 3.5mm la 6.3mm, un conector airline, cablu detasabil, o husa moale de transport si o carcasa rigida pentru depozitare.
Si asta in cazul in care te intrebai cate componente intra intr-o pereche de casti …

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.