Cel mai puternic sistem de boxe al seriei Q Acoustics 2000i, incitele de podea 2050i, sunt disponibile acum la vanzare.
Avand o inaltime de peste un metru -100.6cm mai precis- acest nou model are un design two-way reflex cu doua difuzoare de mid/bass, pretul de vanzare fiind de 504€, in funtie de culoare.
Boxa are un nou tweeter cu calota de 25mm si diafragma din material multistrat in locul domului standard cu material textil sau dur, fiind astfel “super-decuplata” de main baffle-ul  boxei.

Intre timp difuzoarele de 16.5cm de mid/bass folosesc un nou con din fibra de carbon & hartie imbracata in ceramica in locul amestecului de hartie & mica folosit la modelul precedent, Q Acoustics afirmand ca aceasta configuratie ofera mai putine distorsiuni, tranzienti mai rapizi si sunet mai curat si mai deschis.

Tony Jones explica faptul ca “Noul model de boxe 2050i este clar cel mai bun model de la Q Acoustics de pana acum”.

“Boxa ofera nivele de distorsiune foarte mici, cele mai bune in clasa, un raspuns tranzient foarte rapid, bass extins si inalte foarte omogene si deschise”.

“Este o boxa atat de buna incat permite ascultatorului sa se bucure de adevarata bucurie de a trai (joie de vivre) a muzicii”.

Panoul de pe spatele boxei pe care se afla conectorii pentru cabluri este montat pe o placa infundata aflata la baza incintei, permitand boxei sa fie folosita foarte aproape de perete daca este nevoie.

Aceste boxe noi au senzitivitatea de 92dB/W/m si impedanta nominala de 6ohm, fiind create pentru a fi utilizate cu amplificatoare de la 25W pana la 150W.
Pretul este de 504€ pentru varianta in negru grafit / maro sau de 661€ pentru varianta in alb / negru.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.