Boxele Imagine Acoustics SoundScene Model 1 nu sunt prima alegere cand vine vorba de montarea pe perete sau sa le consideri rama de tablou.
Sunt totusi primele modele cu AirPlay integrat, asa incat pot fi controlate direct din iPod Touch, iPhone sau iPad, sau dintr-un calculator ce are instalat iTunes.
Boxele SoundScene au un pret de vanzare de 1.379€, fiind o unitate la care se pot atasa propriul tablou cu rama, sau au un pret de vanzare de 1.630€ daca alegi varianta completa, cu lucrari standard de arta, cu rama.
Sub masca se ascunde un sistem stereo complet, ce foloseste patru drive-uri radiatoare in mod balansat: acestea contribuie la o adancime de doar 4.6cm, iar designul orientat catre o parte inseamna ca orice rama de tablou poate fi atasata in fata unitatii SoundScene. Egalizarea digitala este folosita pentru fiecare driver, acesta primind putere de la propriul amplificator de 12.5W.
Accepta rame de dimensiuni A3 pana la 59.5×51.5cm si poate fi utilizata o singura boxa sau mai multe se pot combina pentru a crea un sistem cu forme variate.
Fiecare boxa SoundScene este creata la comanda, asamblarea si crearea ramelor facandu-se in Old Woking, Surrey, in timp ce SoundEnclosure este realizata in Thame, Oxfordshire.
La fel ca si versiunea cu AirPlay inclus, Imagine Acoustics produce si o versiune Model 2, conceputa pentru a gazdui un receiver wireless Sonos ZP90, astfel incat sa poata fi utilizata cu sistemele audio integrale Sonos.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.