Philips a prezentat deja noua sa gama de sisteme de boxe fara fir Fidelio si iata ca si cei de la Pioneer nu raman datori si ne prezinta trei modele de boxe cu AirPlay/DLNA.
Gama consta din modelul impermeabil la stropire XW-SMA3 de 371€ cu baterii reincarcabile, modelul mai mare si mai puternic XW-SMA4 de 433€ si modelul compact, de inceput de gama, XW-SMA1 de 309€. Toate cele trei modele beneficiaza de AirPlay, DLNA & wi-fi si sunt conduse de un amplificator digital de clasa D.

Prin folosirea AirPlay, sistemele pot rula muzica de pe Mac, PC, iPad, iPhone sau iPod Touch. Posesorii de dispozitive Android pot rula muzica prin DLNA.

Toate modelele au tehnologia Wireless Direct, astfel incat utilizatorii pot rula muzica fara sa foloseasca un router wireless.

Pioneer afirma ca noua gama de boxe fara fir a fost conceputa “sa furnizeze sunet clar, natural si puternic intr-o incinta atractiva, minimalista”. Ele incorporeaza doi driveri de 3’’ pentru medii, un tweeter de 1’’ si un port de bass reflex
Modelul mai mare XW-SMA4 are un tweeter in plus si un subwoofer de 4’’ pentru bass mai profund. Va fi disponibil incepand cu luna august, impreuna cu XW-SMA1, in timp ce XW-SMA3 va fi disponibil din luna septembrie.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.