Modeste sau performate, ieftine sau ridicol de scumpe, convertoarele digital-to-analog au cunoscut in ultimii ani o dezvoltare aproape exponentiala, fara precedent in universul HiFi. Prin aceasta adevarata inflatie de modele si producatori putine sunt numele cu adevarat valoroase, varfuri ale tehnologiei. MSB Technology este unul dintre rarele firme care produc referinte, aparate cu un nivel de performanta atat de ridicat incat pana si concurenta se raporteaza la ele.

Prezenti pe piata audio de peste doua decenii MSB Technology are doua obiecte de activitate. Primul vizeaza producerea si dezvoltarea de tehnologie si componente pentru producatori de mare anvergura. Nu este exclus ca sunetul excelent oferit de sistemul dumneavoastre de acasa se aiba o stransa legatura cu acest lucru fara ca macar sa banuiti.

Cel de-al doilea obiect de activitate este dezvoltarea si producerea unor proiecte proprii, putine si exclusive. Dupa 20 de ani MSB are in oferta pe langa o gama extinsa de convertoare D/A foarte performante un amplificator stereo si o pereche de monoblocuri. Atat si nimic mai mult. Nimic accesibil, nimic de volum.  Acesta filozofie “suntem prea buni ca sa producem mediocru, mult si ieftin” le-a adus celor de la MSB o aura unica, o reputatie “grea”, de castigatori. Daca va intalniti la un moment dat, mai mult sau mai putin intamplator cu un aparat ce poata sigla MSB cascati bine ochii si mai ales ciuliti urechile, sigur sub carcasa distincta se afla ceva ce merita atentie.

In sfarsit MSB Technology sunt prezente in Romania, am profitat rapid de acest lucru si am facut o scurta sedinta foto in cadrul showroom-ului AudioConcept, importatorul oficial. Foarte probabil voi reveni in viitorul apropiat si cu un feedback dupa o auditie detaliata.

3 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.