Onkyo a prezentat publicului noul model TX-NR809, acesta fiind succesorului lui TX-NR808, unul dintre cele mai apreciate si premiate receivere de pe piata.

Onkyo TX-NR809 ofera 180W/canal, certificare THX Select2 Plus si vine echipat cu sistemul de calibrare video ISF. Binenteles ca este capabil sa decodeze toate tipurile de sunet multicanal HD si este dotat cu functiile Audyssey DSX si Dolby Pro-Logic IIz.Conectica este foarte generoasa, exista opt HDMI-in si doua HDMI-out, support pentru formatele video 3D si Audio Return Channel. Alte dotari importante sunt iesirile multicanal preamplificate 7.2 si amplificarea pentru Zona 2. Conexiunea Ethernet ofera posibilitatea update-ului online de firmware, accesarea serviciilor de tipul Spotify, Last.fm si Napster, radio internet prin vTunner si streaming de fisiere audio prin reteaua locala direct din PC sau server NAS.

Formatele audio suportate sunt MP3, WMA, FLAC, WAV, Ogg Vorbis, AAC si LPCM si este compatibil cu Windows 7 si DLNA 1.5.De procesarea video integrata se ocupa tehnologiile HQV Vida VHD1900 si Qdeo produse de Marvell, receiverul fiind capabil de upscaling pana la rezolutia 4K.

Prin mufa USB frontala se pot conecta dispozitive de stocare de tip USB flash sau Iphone/Ipod. Exista si o conexiune USB pe partea din spate a receiverului la care se poate atasa optional adaptorul wireless UWF-1 proprietar Onkyo.

Onkyo 809 va fi disponibil incepand cu luna Mai la un pret recomandat de 1100 Euro.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.