Cambridge Audio isi extinde gama de convertoare digital-to-analog odata cu introducerea lui DacMagic Plus, producatorul britanic anuntand cu aceasta ocazie si lansarea in cursul anului viitor a unui nou DAC.
Noul model nu inlocuieste actualul DacMagic, dar pentru un pret cu 30% mai mare ofera performate imbunatatite si conectivitate wireless prin Bluetooth apt-X. Cu ajutorul noului audio receiver BT100, se poate face streaming audio wireless de pe teminale Android, iPhone, laptop, PC sau orice alt device ce suporta conexiune Bluetooth.
DacMagic Plus vine cu urmatoarele imbunatatiri fata de precedentul model:
-conexiune USB imbunatatita, aceasta suporta acum fisiere high-rez pana la formatul 24/192kH.
-amplificator de casti integrat si potentiometru de volum.
-performata superioara oferita de noul algoritm de upsampling ATF2.
-un nou preamplificator digital, noul dac-ul poate fi conectat direct la un amplificator final de putere sau la boxe active.
De acuratetea conversiei se ocupa cele doua dac-chip-uri Wolfson WM8740, imprementate in configuratie dual mono si noul procesor de sunet pe 32 de biti de la Analog Devices. Conectica exte una bine pusa la punct, exista intrari digitale coaxiale/optice si iesiri analogice RCA si XLR.
Trei filtre selectabile (linear/minimum/steep) permit utilizatorului sa selecteze sunetul preferat pentru fiecare sursa in parte. Carcasa este complet metalica, avand panoul frontal din aluminiu si ofera privitorilor imaginea unui lucru construit cu simt de raspundere.
Noul DacMagic Plus va fi disponibil in clasicele culori negru sau argintiu incepand cu luna Decembrie, receiverul wireless BT100 urmand sa fie lansat cateva saptamani mai tarziu.

4 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.