Compania Klipsch, cunoscuta in primul rand pentru boxele lor traditionale cu tweeter de tip trompeta, a dezvoltat o noua gama de produse, „slimline surround speakers”, conceputa in mod special pentru utilizarea in sisteme multicanal de tip life-style.

Gama Gallery este proiectata in asa fel incat permite montarea boxelor pe perete sau amplasarea direct pe podea. Incintele acustice sunt pasive si pot fi cumparate individual sau impreuna, ca pachet home cinema. Varful de gama este G-42 (750 E), celelalte produse din linia Gallery fiind G-28 (550E), G-16 (320E) si G-12 (220E). Cifrele din denumire semnifica lungimea fiecarei boxe in inci, in pret fiind incluse si standuri dedicate din sticla de culoare neagra. Toate boxele din aceasta gama pot fi folosite ca front/center sau surround.
Cele mai importate caracteristici ale boxelor sunt: tweetere de compresie cu diafragma din titaniu, trompeta Tratrix, difuzoare long-throw IMG (injection moulded graphite), grile magnetice si finisajul negru lacuit.
Boxele din seria Gallery sunt oferite in pachete 5.1 impreuna cu subwoofere SW-110 sau SW-350.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.