Cei de la Martin Logan au lansat, in cadrul CEDIA EXPO 2011, noile boxe Montis, cel mai nou membru al gamei bazate pe tehnologia electrostatica hibrida.

Martin Logan Montis utilizeaza o tehnologie extrem de avansata, denumica MicroPerf, cu ajutorul careia raza de actiune a panourilor electrostatice este de doua ori mai mare, fata de un model de aceeasi dimensiuni, care nu beneficiaza de aceasta inovatie. O alta caracteristica interesata a noului produs Marin Logan este versatilitatea. Cu ajutorul unui potentiometru amplasat in partea din spate a cutiei subwooferului, se poate regla volumul bas-ului, acest lucru transformand noile Montis intr-o pereche de boxe care reproduc frecventele joase extrem de echilibrat si dinamic, indiferent de dimensiunile camerei.

„MartinLogan’s dedicated in-house design and engineering team created an extremely precise 24-bit Vojtko DSP engine in conjunction with a powerful 200-watt class-D amplifier to deliver a stunningly detailed low-frequency performance reaching down to 29Hz—uncommon in cabinets this compact,”

Desi sunt printre cele mai mici boxe electrostatice de pe piata, Montis nu pot fi catalogata ce fiind compacte. Dimeniunile exteriore sunt  150cm × 32cm × 46cm, iar greutatea este una respectabila, 26kg fiecare.
Culorile disponibile pentru modelul Montis sunt Black Ash, Dark Cherry si High-Gloss Black Cherrywood. Pretul pentru US anuntat de cei de la Martin Logan este de 9995$, urmard a fi disponibile incepand cu luna Octombrie.

In continuare va las in compania filmuletului de prezentare.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.