Denon a prezentat noua sa gama de casti alcatuita din 8 modele, cu 4 grupuri distincte de lifestyle, cu aplicatiile asociate pentru iOSsi Android.
Modelele includ varful de gama AH-D7100 la un pret de 1.261€, ce are in dotare driveri Denon nano de 5cm cu margini libere, cupe din lemn de mahon adevarat, paduri din spuma poliuretanica, cablu detasabil si un design ball-and-socket pentru o utilizare cat mai placuta.

Din luna septembrievor fi disponibile si castile ce anuleaza zgomotul AH-NCW500 la un pret de 504€, ce includ aptX Bluetooth, baterii reincarcabile (ce dureaza pana la 10 ore), rotita de control si microfon pentru iPhone/iPad si dispozitive Bluetooth, precum si gentuta din piele pentru transport.

Preturile si alte detalii pentru restul gamei vor fi prezentate la timpul potrivit, afirma Denon.

Cele 4 grupuri de lifestyle se impart astfel:

Music Maniac –pentru audiofilul traditional care se concentreaza pe calitatea sunetului.

Urban Raver –pentru tanarul utilizator entuziast care asculta “muzica din genuri contemporane”, cu sunet orientat spre bass adanc, incordat.

Globe Cruiser –pentru calatorul aflat mereu pe drumuri.

Exercise Freak –exact, pentru cei aflati mereu in miscare.

Fiecarecategorie de casti are propria sa aplicatie dedicata lifestyle, disponibila in App Store sau Google Play:

Denon Audio app – Este folosita cu castile Music Maniac si permite utilizatorilor sa modifice EQ si preseturile acestuia. Exista un player audio integrat pentru playback-ul muzicii stocate pe iPhone sau iPod Touch, permite crearea imediata a playlist direct din aplicatie si ofera acces la radio prin internet via Tunin.

Denon Club app – Este folosita cu modelele Urban River si permite updatarea usoara a social media pe Facebook si Twitter, oferind posibilitatea sa cauti versurile cantecelor favorite, precum si sa faci sharing cu informatia artistului.

Denon Travel app – Ofera acces instant catre cele mai folosite aplicatii de calatorie ale utilizatorului. Este folosita cu castile Denon Globe Cruser.

Denon Sport app – Realizata in colaborare cu MapMyFitness, include GPS tracking pentru activitatile in aer liber, cu acces instant la Facebook si Twitter.

 

2 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.