Logic3 va lansa la CES 2012 o linie de produse audio sub marca Ferrari, sustinuta de compania auto si descrisa ca celebrand “excelenta Ferrari in domeniul auto, atat pe drum cat si pe circuit, prin furnizarea de produse superioare din punct de vedere audio si printr-un design minunat”.

Sunt disponibile doua game de produse:
Ferrari Cavallino Collection “este influentata de emotiile condusului unui Ferrari GT de colectie”.Aceasta beneficiaza de celebrul logo Cavallino Rampante (calutul cabrat) impreuna cu “texturi si materiale premium combinate cu o finalizare superioara pentru a crea un lux de neegalat si o frumusete estetica”.

Scuderia Ferrari Collection “este inspirata de competitia, viteza si inovatiile tehnologice ale echipei Ferrari de formula 1” si “isi alege tusele de design din lumea curselor si sasiurile celebre care fac masinile Ferrari sa fie recunoscute imediat si sa fie apreciate la nivel global”. Ea are logo-ul echipei Ferrari.
Sunt disponibile patru dock-uri pentru boxe, cate doua in fiecare gama, Cavallino GT1 folosind un amplificator de 250W cu o configuratie multi-speaker si un subwoofer de 16.5cm, iar Scuderia FS1 are un model 2.1 cu amplificare de 120W si doua radiatoare pasive de bass.
Exista un dock pentru dispozitivele iOS ce beneficiaza de conectivitate Bluetooth si de asemenea exista versiunea “Air” pentru fiecare, adaugand Apple AirPlay listei de specificatii.
Ambele game de produse au casti supra-aurale cu active noise-cancelling – modelul T350 din gama Cavallino si modelul R300 din gama Scuderia, existand de asemenea casti on-ear si in-ear (intra-aurale) pentru fiecare gama.
Andrea Perrone de la Ferrari spune ca “Am avut o dorinta puternica de-a lungul timpului de a intra in domeniul audio si am ales Logic3 ca partener, datorita pasiunii si entuziasmului pentru excelenta audio”.
“Colectia Ferrari creata de Logic3 include pasiunea, flerul si excelenta tehnica cu care noi la Ferrari ne mandrim ca o avem si abia asteptam sa punem la dispozitia posesorilor si fanilor Ferrari, precum si a pasionatilor audio, aceasta colectie inovativa.”

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.