Arcam a prezentat in cadrul CES 2012 o serie de noi produse care vor forma gama rSeries extinsa, creata dupa succesul rDAC si rCube.

rPAC va avea un pret de vanzare de 181€ atunci cand va fi disponibil spre vanzare la sfarsitul primului trimestru al acestui an. Este vorba de un DAC alimentat prin USB, fiind si amplificator de casti, gandit sa fie folosit pe calculatoare PC sau Mac.

Atunci cand este folosit sub Windows 7, Windows XP or Mac OSX nu necesita driveri si nici nu are nevoie de alimentare separata, fiind utilizat pe USB, deci este vorba de o solutie audio complet portabila.

Arcam spune ca rPAC foloseste “un DAC disponibil de regula in componente HI-FI very high end, beneficiind totodata de stiinta in proiectarea circuitelor audio specifica Arcam, recunoscuta la nivel global” si ca “rPAC preia fisierele audio stocate pe Mac sau PC si le converteste in muzica minunata cu o claritate si precizie de neegalat”.
Sunt disponibile o iesire pentru casti si o iesire de linie, dispozitivul fiind incastrat intr-o incinta din aluminiu turnat.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.