Salutari tuturor, venim cu vesti foarte bune pentru voi.

Avem o surprinza, spunem noi placuta, pentru cei care urmaresc site-ul Soundnews.ro. Cu ajutorul celor de la Sony Romania organizam un concurs in urma caruia aveti posibilitatea sa castigati premii substantiale. Sunt oferite doua perechi de casti Sony MDR-V55 de culoare neagra, fiecare in valoare de  peste 300 Ron la care se adauga un premiu mentiune, o pereche de casti Sony ZX300 de culoare rosie in valoare de peste 100 Ron.

sony_mdr-v55_black_1

Regulamentul concursului este cat se poate de simplu. Trebuie sa trimiteti un mail  cu titlul „Pentru concurs” pe adresa savu@soundnews.ro care sa contina raspunsul corect la toate cele 5 intrebari de mai jos. Totodata in mail trebuie sa apara si datele dumnavoastra de contact, respectiv un nr. de telefon, o adresa de mail curenta si numele complet. Perioada de desfasurare a concursului este de la 19.05.2013 pana la 15.06.2013 inclusiv.

Toate e-mail-urile cu raspunsurile corecte se inregistreaza intr-o baza de date, iar la sfarsitul perioadei de desfasurare a concursului un program va alege in mod aleator cei doi castigatori ai castilor Sony MDR-V55 si pe cel care va intra in posesia premiului mentiune Sony ZX300.

Costurile de livrare ale produselor catre castigatori vor fi suportate integral de catre organizatori.

Intrebarile concursului:

I. In ce an a fost fondata corporatia Sony?

II. Noile casti Sony MDR 1RBT pot fi sincronizate foarte usor cu smartphone-ul, fara parole de acces sau alte operatiuni. Cum se numeste tehnologia prin care se sincronizeaza acestea?

III. Ce lungime are cablul castilor MDR V55?

IV. Ce putere au castile Sony MDR XB910 cu tehnologie Direct Vibe?

V. Ce dimensiune au difuzoarele castilor MDR V55?

 

Va uram succes si asteptam cu nerabdare raspunsurile voastre!

sony-mdr-zx300

 

 

 

 

2 COMENTARII

    • Buna ziua.

      Nu exista confirmare. Cand se incheie concursul toti cei care au participat vor intra la tragerea la sorti. Extragem castigatorii, verificam raspunsurile si daca acestea nu sunt corecte se extrage un nou castigator.

      Peste 90% din participanti au raspuns corect.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.