Sony au anuntat NWZ-Z1000, noul varf de gama din categoria mp3 playerelor.
Noul player portabil este bazat pe sistemul de operare Android al celor de la Google si are un dotare un display de 4.3in WQVGA touchscreen, mini-boxe stereo integrate xLoud, wifi, iesire mini-HDMI si nu in ultimul rand un procesor video 1GHz NVIDIA Tegra 2.
Cei de la Sony sustin ca amplificatorul digital S Master MX, folosit in player, ajuta la reducerea distorsiunilor si obtinerea unui sunet de inalta fidelitate.
Conexiunile Bluetooth si DLNA sunt si ele prezente, ceea ce inseamna ca streaming-ul wireless este posibil cu acest device, o alta caracteristica importanta a acestui player fiind posibilitatea de a descarca si utiliza aplicatii din Android marketplace.
Sony NWZ-Z1000 isi va face debutul pe piata Europeana in luna Februarie a acestui an si va costa apoximativ 360 Euro.
Tot in aceasta perioada Sony au anuntat o noua gama exclusivista de casti in-ear: Balanced Armature. Tehnologia folosita in aceasta gama permite utilizarea mai multori driveri de dimensiuni foarte mici in fiecare casca, iar noul design Noise Blocking Structure ofera o izolare fonica imbunatatita.
Unul dintre modele deja prezentate este XBA-NC85D. Aceste casti folosesc tehnologia digitala de atenuare a zgomotului, utilizand un acumulator. O singura incarcare (via USB) este suficienta pentru o autonomie de 20 de ore.
Sony XBA-NC85D vor fi disponibile pentru 520 Euro.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.