A fost anuntat Naim Ovator S-800, modelul de varf al companiei din gama boxelor.

Acesta a fost prezentat la Hong Kong High-End Audio Visual Show de catre Paul Stephenson, MD Naim, care a introdus boxa aflata in forma sa finala, care va fi disponibila pentru cumparare incepand cu luna decembrie a acestui an.

Versiunea activa a boxei in valoare de 34.712€ are nevoie de un crossover extern, care trebuie intercalat intre preamplificator si amplificatorul de putere separat, pentru fiecare unitate in parte.

O configuratie pasiva ce contine un crossover construit in plinta de aluminiu a boxei va aparea in ianuarie 2013 la un pret de 37.868€, iar cumparatorii vor putea incepe cu versiunea pasiva, pentru ca ulterior sa faca un upgrade la set-up-ul activ.

S-800 este prezentat ca “o boxa impresionanta, creata pentru posesorul unei camere mai mari decat media si pentru cine apreciaza muzica cu un sens natural al proportiilor si al dinamicii”.

Boxa are aproape 1.4m inaltime si foloseste cel mai nou driver Naim Balanced Mode Radiator, acesta avand 8.2cm – montat in propriul cilindru izolat, suspendat pe corzi dispuse in forma de frunza circulara in fata si in spate – si acoperind o gama de frecvente de la 380Hz pana la 30kHz, ce ofera o dispersie larga in tot acest spectru.

Driverul este rezultatul muncii de dezvoltare desfasurate pe o perioada de 5ani de catre Naim, si se descurca cu nevoia unui crossover in mijlocul gamei de frecvente  -unde auzul este cel mai sensibil, continuandu-se dedesubt cu doua unitati de bass de 28cm, cu diafragma plata.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.