Disponibil la nivel global, amplificatorul Direct-Digital Integrated NuForce DDA-100 ofera patru intrari amplificate cu 50W pe fiecare canal, ce lucreaza in domeniul digital.

Pretul de vanzare este de 599€, noul amplificator fiind dotat cu doua intrari digitale optice, una electrica si una USB de tip B, si poate accepta semnal audio cu o rezolutie de pana la 24bit si frecventa de 96kHz prin USB sau de 192kHz prin intrarile S/PDIF.

Amplificatorul este digitalizat pana la nivel de putere amplificata PWM, care este modularizata direct de catre semnalul de intrare, permitand amplificatorului sa lucreze ca un “power DAC”, dupa cum afirma NuForce – cu alte cuvinte, un convertor digital-analog ce furnizeaza suficienta putere de iesire pentru a conduce boxele direct.

DDA-100 furnizeaza 50W pefiecare canal la 8ohm, 75W la 4ohm si are un varf de putere de 250W, acesta permitandu-i, conform afirmatiilor companiei, sa ofere “o dinamica si o transparenta superba”.

In completare, NuForce afirma ca designul digital direct duce la “o gama dinamica remarcabil de larga, cu o claritate cristalina si cu un nivel al detaliilor ametitor – totul pentru un pret acceptabil”.

Amplificatorul este disponibil pe negru sau argintiu, cu un display frontal “ascuns” ce arata sursa de intrare si nivelul volumului.

Avand dimensiunile de 23x22x5 cm si cantarind aproape 1.2kg, amplificatorul vine dotat cu o telecomanda si o sursa de putere cu comutare automata intre 100V si 240V.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.