In acest moment sunt disponibile de la Marantz un player Blu-ray universal si un receiver: SR7007 AV, primul fiind prezentat la conferinta anuala a companiei pentru dealeri, din urma cu trei luni.

UD7007 ce costa 1.246€ este varful de gama al companiei pentru playere universale, fiind capabil sa citeasca DVD & Blu-ray, DVD-Audio si Super Audio CD; sa ruleze continut audio si video dintr-o retea locala si sa se conecteze la servicii precum YouTube si Netflix.

Are doua iesiri HDMI capabile sa redea continut 3D, beneficiaza de conversie digitala-catre-analog pe 192kHz/32-bit pentru audio, si mai este dotat cu iesiri analogice ce utilizeaza tehnologia Marantz Hyper-Dynamic Amplifier Modules.

Exista si iesiri stereo XLR balansate, iar constructia interna este divizata in cinci parti pentru a minimiza interferenta dintre sectiunile audio si video.

Perechea sa este receiverul SR7007, care se vinde pentru 1.620€ si foloseste modulele amplificatoare hiper-dinamice Marantz, de aceasta data in faza de preamplificare, furnizand o putere de 7x125W de la amplificatoarele discrete pentru fiecare canal.

Stilul este dominat de displayul de tip hublou de pe panoul frontal, un display secondar aflandu-se sub panoul care culiseaza. Receiverul are si o intrare USB compatibila cu iPod si o interfata de conectare la retea pentru servicii de streaming, precum si pentru Apple AirPlay.

Exista sapte intrari HDMI, pe langa cele trei iesiri –dintre care doua sunt disponibile simultan, iar cea de-a treia poate fi folosita partajat in alta camera- si mai este disponibil un magnet in miscare pentru faza phono, adresat celor care vor sa conecteze un pick-up.

Pentru optimizarea asezarii boxelor in camera este folosita tehnologia Audyssey MultEQ XT, pentru procesare surround este folosita tehnologia Audyssey DSX, la care se adauga o versiune noua M-DAX2 (Marantz Dynamic Expander) pentru folosirea la maxim a fisierelor audio mp3.

Pe langa conectivitatea USB si AirPlay, SR7007 poate fi folosit cu un receiver optional Bluetooth – RX101.

Ambele produse pot fi controlate cu ajutorul telecomenzilor sau folosind aplicatia Marantz pentru control la distanta, ele fiind disponibile in variante de negru sau “argintiu aurit”.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.