Smartphone-uri flexibile sunt gata sa devina realitate cu noul telefon Samsung  de 5.5-inch cu display flexibil ce urmeaza a fi prezentat ca prototip in urmatoarele zile in cadrul CES 2013.

Consumer Electronics Show  este în sfârșit gata de start si încă o dată vom vedea mai multe produse noi, inovatoare, care ne vor taia respiratia si ne vor face sa visam dincolo de limite. CES este un trendsetter pentru piață și produse extrem de inovatoare isi fac de obicei debutul aici, ulterioar ajungand să fie utilizate în diferite produse introduse pe piață.

Unul dintre cele mai importante produse ce-si vor face aparatia in premiera la CES 2013 va fi telefonul cu ecran de 5.5 inchi flexibil, prezentat de catre gigantul tehnologiei din Korea, Samsung. O divizie a celor de la Samsung va face cateva demonstratii cu un prototip cu ecran flexibil, promitand astfel o viitor extrem de diferit pentru smartphone in anii ce urmeaza.

Revolutionarul ecran flexibil este conceput pentru a fi utilizat in urmatoarele generatii de telefoane mobile, vine cu o rezolutie HD 1,280×720 si o densitate foarte buna de 267 de pixel/inch. Samsung dezvolta conceptul de ecran pliabil de mai multi ani si a mai aratat in cateva ocazii diverse stadii de dezvoltare ale acestora, dar pana acum suprafata era mica iar calitatea display-ului modesta. Acum, cu acest nou ecran, este clar ca atentia marilor producatori de smartphone-uri si a sutelor de milioane de utilizatori ale acestori device-uri este focusata pe urmatorul pas al celor de la Samsung.

Puteti sa urmariti un filmulet cu primele prototipuri prezentate de Samsung in urma cu 2 ani. Din declaratile producatorului calitatea imaginilor s-a imbunatatit dramatic la modelul ce urmeaza a fi prezentat peste doar cateva zile.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.