Specialistul britanic in subwoofere  Rel, a prezentat in cadrul expozitiei de la Bristol din acest weekend cele mai noi creatii ale sale.

REL1

Avand un design neconventional – poate fi confundat usor cu un radiator – noul Habitat 1 este primul subwoofer wireless din gama celor de la Rel. Beneficiaza de apotrul a doua difuzoare active cu diametrul de 6,5in si a unui difuzor pasiv cu diametrul de 10in, amplasat in partea din spate. Din punct de vedere al dotarilor Habitat 1 se prezinta foarte bine, oferind conectivitate low-level single phono, high-level Neutrik Speakon si LFE phono input. Nu lipsesc controlul volumului sau cel de faza iar amplificatorul intern in clasa D de 200w este extrem de eficient energetic. Subwooferul poate fi montat pe perete sau pe un stand dedicat, disponibil separat.

Rel Habitat 1 este disponibil in variantele alb sau negru, ambele lacuite, pretul anuntat fiind de 1800 Euro.

REL3

O alta noutate prezenta la standul REL este Special Edition R528SE, disponibil in aceleasi variante lacuite alb sau negru, dar cu picioare cromate de aceasta data. Este echipat cu un difuzor activ de 12in din carbon preluat de la varful de gama Gibraltar si un difuzor pasiv de 12in. Amplificatorul integrat este in clasa D si ofera 500W. Pretul de vanzare va fi de aproximativ 2000 Euro.

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.