STR-DA5800ES  este viitorul AV receiver varf de gama al celor de la Sony, fiind dezvoltat sub atenta indrumare a noului sef al departamentului audio Eric Kingdon si vine sa inlocuiasca mai vechiul STR-DA5700ES. Noul model ofera 9.2 si upscaling la rezolutia 4K.

Fata de predecesorul sau exista mai multe schimbari majore, o noua sursa de alimentare, un DSP mai performant, doua canale suplimetare pentru boxele de prezenta fata si o iesire HDMI suplimentara. Beneficiaza de conectivitare la retea prin portul ethernet amplasat in partea din spate si suporta rate de esantionare de pana la 192kHz/24-bit, atat in modul stereo cat si in multicanal.

IMG_STR-DA5800ES_B_EU_F-1200

Una dintre cele mai noi tehnologii implementate in noul receiver poarta numele lift-up, acesta avand capacitatea sa emuleze canalul central in filme in asa fel incat sa ofera senzatia ca sunetul vine din centrul ecranului, chiar daca boxa centrala este amplasata sub acesta.

Noul model Sony STR-DA5800ES va fi disponibil pe piata europeana la sfarsitul lunii August, pretul anuntat fiind 2600 Euro.

Sony_STR-DA5800ES_back_panel_1

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.