In acest an, nu doar dock-urile Samsung sunt imbunatatite la nivelul valvelor amplificatorului, ci si noul sistem home cinema beneficiaza de aceasta tehnologie.
Sistemul varf de gama Blu-ray all-in-one are 7.1 canale, cu boxe fata de podea, sateliti wireless pe spate si tehnologia specifica firmei, 3D sound.
Sistemul combina tehnologia amplificatorului pe lampi –doua valve luminoase sunt vizibile in insasi unitatea centrala- cu amplificarea digitala, rezultand un produs despre care Samsung spune ca imbina ce este mai bun din ambele tehnologii.
Exista un doc pentru iPhone/iPod, suport Bluetooth si platforma Samsung Smart Hub pentru accesarea continutului video in mod streaming, s.a.
Sistemul home cinema are Wi-Fi incorporat si este programat sa apara in luna mai, cu un pret inca necunoscut. Mentionat prima oara la CES, sistemul a fost prezentat si la forumul european Samsung.
A fost prezentat si un sistem soundbar, HW-E551, care ofera un design inteligent cu boxe divizate, permitand utilizatorului sa pozitioneze bara de sunet sub tv sau sa le pozitioneze pe ambele de cate o parte a televizorului.
Exista si un subwoofer wireless, cu suport pentru streaming Bluetooth si doua intrari HDMI, plus o iesire HDMI.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.