Producatorul norvegian high-end Electrocompaniet aduce pe piata un nou produs all-in-one: amplificator, DAC si player muzical in retea – ECI 6DS.

Avand un pret de vanzare de 5.380€ atunci cand va fi disponibil luna viitoare, noul model dispune de conectivitate ethernet sau Wi-Fi, intrari analogice si digitale, inclusiv USB, si are o putere de iesire de 2x125W.

Poate rula muzica atat dintr-o retea locala, cat si de pe internet, inclusiv radio pe internet, are o intrare USB tip A pentru conectarea flash-urilor de memorie, si una tip B pentru conectarea la calculator.

Este folosita conversia digitala-catre-analog pe 192kHz/24-bit, cu mod de lucru asincron pe intrarea USB. ECI 6DS are doua intrari optice si doua intrari digitale electrice, impreuna cu patru intrari analogice, dintre care un set de intrari balansate XLR, la care se adauga iesirile standard phono si una balansata preamplificata, pe langa conectivitatea cu boxele.

O conexiune RS-232 este dedicata updatarii produsului, care beneficiaza si de selectia tipului de intrari / iesiri pe 12V.

ECI 6DS este controlat cu ajutorul telecomenzii ECT-4, care beneficiaza de un display ce prezinta muzica rulata, informatii despre album (artwork) si alte informatii. Mai exista posibilitatea ajustarii standard a selectiei de intrare, a controlului volumului, precum si selectia melodiei / albumului.

Conform traditiei Electrocompaniet, ECI 6DS arata a fi construit destul de solid in fabrica norvegiana a companiei, inclinand cantarul spre 21kg.

Plaja de lucru a amplificatorului permite o putere de 8ohmi sau de 4ohmi pe 2x200W, respectiv 370W pe fiecare canal atunci cand este aleasa puterea de 6ohmi.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.