In cadrul evenimentului High End Show de la Munchen, cei de la Beyerdynamic au prezentat noile modele de casti T70 si T70p. Ambele modele sunt casti circumaurale de tip inchis si  pretul anuntat de 500 Euro le plaseaza in mijlocul gamei high-end Tesla, intre varfurile de gama T1/T5 si mai accesibilele T50.

Cele doua noutati sunt fabricate manual in Germania, aceasta caracteristica fiind un argument foarte bun pentru o calitate a fabricatiei ireprosabila, caracteristica de altfel celor de la Bayerdynamic. Modelul T70 cu o impedanta de 250ohmi este dedicat celor care asculta muzica in casa, iar modelul T70p cu impedanta mica, de doar 32ohmi, este didicat celor doresc casti de calitate ce pot fi folosite si cu playere portabile.Castile au fost proiectate pentru a asigura un confort sporit pe perioade lungi de auditie, cupele, headband-ul si earpad-urile fiind proiectate special pentru acest lucru. Producatorul sustine ca design-ul folosit ajuta inclusiv la mentinerea unei temperaturi optime.La exterior T70 sunt finisate cu trei straturi de lac care-si schimba culoarea in functie de lumina.
T70 vine cu un cablu lung de 3m in timp ce modelul portabil este dotat cu un cablu mai scurt, de doar 1,2m. In pachetul standard mai sunt incluse adaptoare jack si geanta de transport.
Ambele modele vor fi disponibile pe piata Europeana incepand cu luna Iulie.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.