Onkyo TX-NR1009 este primul receiver multicanal din lume echipat cu DTS Neo: X, un nou algoritm surround, conceput pentru a adauga intr-o coloana sonora standard 5.1, canalele audio suplimentare front-height, front-wide si surround-back.
Noul model al celor de la Onkyo este compatibil cu serviciul Spotify, are certificare THX Select 2 Plus si poate fi folosit in configuratie 9.2. Printre caracteristicile importante mai trebuie mentionate Dolby Pro-Logic IIz , sistemul de procesare Audyssey DSX, opt HDMI-in si doua HDMI-out (pot fi folosite simultan sau separat). Toate conexiunile HDMI sunt certificate 1.4, fiind compatibile cu formatele video 3D si audio return chanel si de asemenea suporta toate formatele audio high-resolution.

Placa de retea incorporata asigura accesul la Spotify, Napster sau last.fm si cu ajutorul ei aparatul beneficiaza de radio internet prin vTuner si steaming audio din PC sau media server.Formatele audio suportate sunt: MP3, WMA, WMA Lossless, FLAC, WAV, Ogg Vorbis, AAC si LPCM.
DAC-urile implementate in acest receiver sunt BurrBrown 192 kHz/24-Bit(PCM1690 si PCM1789 pentru toate canalele) asigurand o conversie digital to analog de buna calitate. Pe panoul frontal exista conexiune USB pentru iDevice-uri sau memorii flash si o conexiune HDMI-in.


Procesarea video integrata in acest receiver este una dintre cele mai performante existente in acest moment. Beneficiaza de doua noi tehnologii (HQV Vida VHD1900 si Qdeo) bazate pe noul procesor video al celor de la Marvell. Vida se ocupa de upscaling la rezolutia full-hd 1080p din sursele video 480i/p, 576p, si 720p, in timp ce Qdeo face upscaling la noua rezolutie 4K(3840 x 2160) din sursele ce ofera semnal video 1080p.
Pretul anuntat de Onkyo pentru Europa este de 1500Euro si va fi disponibil la sfarsitul lunii Iunie.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.