Producatorul Primare a prezentat noile sale creatii, player-ul  Primare CD22 si amplificatorul stereo integrat  Primare I22. Acestea sunt succesoarele binecunoscutei serii 21 din oferta producatorului scandinav, fiind foarte apreciate atat de utilizatori cat si in review-urile din intreaga lume.

Primare I22 este un amplificator stereo integrat, cu o putere de 2×80 in 8ohmi si 2x160w in 4 ohmi, care foloseste tehnologia proprietara UFPD “Ultrafast Power Device”. Aceasta reprezinta  varianta imbunatatita a unui amplificator in Clasa D, obtinandu-se distorsiuni foarte mici si stabilitate mare in functionare.
Unul dintre cele mai interesante lucruri la noul model este modularitatea lui: in varianta standard, „out of the box”, este un amplificator stereo clasic cu intrari analogice, dar,  Primare ofera posibilitatea de upgrade, se poate achizitiona suplimentar un modul de DAC integrat, la care se pot conecta pana la trei surse digitale. Cu ajutorul conexiunii USB, amplificatorul poate fi conectat direct la un PC sau Mac si converti fisiere audio la o calitate de pana la 24 bits/96kHz direct din PC. Pe conexiunile TOSLINK (optical) si SPDIF(coaxial) calitatea semnalului poate fi de pana la 24bit/192kHz.

Primare I22 costa in varianta standard 1300 de euro, iar pentru DAC-ul optional mai trebuie sa scoateti din buzunar inca 450 de euro. In cazul in care se achizitioneaza I22 impreuna cu DAC-ul integrat, pretul este de 1700 Euro.
Succesorul lui CD21 este mai mult decat un CD player obisnuit. In plus fara de functiile clasice ale unui cd-player, Primare CD22 citeste Cd-rom-uri cu fisiere MP3 si WMA, si de asemenea poate reda acest tip de fisiere print-o conexiune USB.

Unitatea CD-ROM are un buffer de date de 5 secunde, in scopul de a elimina efectul jitterului si al vibratiilor. Procesarea digitala poate fi setata la o una din frecventele 44,1, 48, 96 sau 192kHz. Sursa de alimetare a acestui model este una foarte solida, supradimensionata, iar carcasa este foarte robusta – toate aceste lucrururi pentru o calitate optima a sunetului.

Iesirele audio standard sunt: doua RCA analogice nebalansate, o iesire digitala optica (Toslink) si o iesire digitala coaxiala (Spdif).
Pretul anuntat pentru noul cd-player Primare CD22 este de 1300 Euro.
Cele doua noi produse Primare vor fi disponibile in finisajele clasice ale marcii,negru si titanium, si vor fi disponibile incepand cu luna Iulie.

Cele doua noutati de la primare pot fi ascultate in cadrul showroom-ului AvStore.

3 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.