PMC au anuntat cea mai noua versiune Signature, bazata pe boxele de podea OB1i. Acestea vin in completarea gamei  Signatura cu modele derivate din FB1i, TB2i si PB1i, fiind operate aceleasi modificari la nivelul crossoverelor si a difuzoarelor. Fondatorul companiei PMC,  Pete Thomas, sustine ca aceste schimbari aduc un plus de rezolutie si transparenta in zona frecventelor medii livrate de difuzorul dedicat . Difuzoarele folosite sunt  rezultatul unei colaborari PMC/SEAS si au urmatoarele caracteristici- 27mm SOLONEX soft-dome tweeter , softdome midrange driver cu dimensiunea de 7,5cm si un bass-driver pentru frecvente joase cu diamentrul de 17cm. Acesta din urma foloseste tehnologia proprietara Advanced Transmission Line, care-i permite sa coboare in frecventa  pana la 28Hz oferit un bas clar si curat, lipsit de distorsiuni.

OB1i este individualizata prin culoarea ” Rose Palissandre”, unica in serie Signature si se livreaza impreuna cu un certificat de autenticitate semnat de Pete Thomas si o placuta din aluminu pe care este inscriptionata seria produsului.
Pretul anuntat de PMC pentru OB1i Signature este de 5500 Euro, urmand a fi disponibile la dealerii marcii incepand din aceasta vara.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.