De cand B&W au lansat pe piata modelul Zeppelin, moda iPod dock-urilor cu design extravagant destinate iubitorilor de life-style a continuat sa atinga toti marii producatori. Ultimul venit in acest segment este NAD Viso 1, capabil sa se conecteze la iDeviceuri wireless via Bluetooth, sau direct cu ajutorul soclul dedicat. NAD a gandit aparatul ca pe unul universal si usor de utiliza, prin conexiunea wireless Viso 1 este capabil sa faca streaming audio din orice player dotat cu conexiune bluetooth.

Viso 1 utilizeaza o versiune propietara a tehnologiei Direct Digital, pentru a ocoli circuitele analogice din iPhone/iPod si a transmite semnalul digital catre convertoarele integrate ale dock-ului, obtinanduse astfel un sunet de calitate superioara.

Aparatul este dotat cu o intrare toslink care poate gestiona semnal 24-bit/96kHz primit din surse precum TV, CD-player sau media streamer, iar conexiunea component video trimite imagini  de pe iPod/iPhone catre TV. Mai trebuie mentionat portul USB pentru update de firmware, telecomanda IR si faptul ca soclul dock-ului se poate roti la la 90 de grade.

NAD Viso 1 va fi disponibil pe piata Europeana din luna Noiembrie la un pret de 600 Euro.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.